DARI BEKERJA KERAJAAN KEPADA FULL TIME BUSINESS!

Kalau diingat kembali, Oktober tahun lepas masih lagi bergelar government servant.

Takde sekelumit pun perancangan untuk berhenti kerja.

Habis latihan sebagai provisional pharmacist setahun, Jura sign surat untuk skim pencen.

Orang takde boyfriend masa tu. Perancangan hidup pun takde. Nak kahwin pun tak tau bila.

Biar la daku pencen sebagai U54 😝

Tiba tiba Allah temukan saya dengan bisnes untuk side income.

Kalau digabungkan gaji pharmacist dan bonus bulanan dari Shaklee, agak masyuk.

Tapi saya pilih untuk resign dengan restu suami

Nak menghadap mak abah masa tu bukan senang. Belajar 4 tahun tapi nak resign!! Kau apahal!!! (Okay, mak saya tak kata macam tu πŸ˜†)

Passion saya pada bidang farmasi masih mendalam. Saya usahakan buka premis farmasi.

Alhamdulillah 1 month after resign, Jura buka retail pharmacy bersama #GPharma.

Dan masih mengusahakan bisnes Shaklee sehingga la capai rank tertinggi dalam Shaklee.

Terima kasih pada semua yang menyokong.

Terima kasih juga pada yang mengata.

Tanpa haters, saya tak kemanaπŸ˜†

Sekian ucapan dari saya.

Tepuk la tangan sikit πŸ‘πŸΌ

#storyJura
#WNG
#FarmasiKualaBerang
.
.
.
.

FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop




Shaklee ID 1229335

You May Also Like

0 comments