VITA C & ESP BESTFRIENDS FOR LIFE

VITA C & ESP BESTFRIENDS FOR LIFE πŸ‘―


Vita C and esp ni mmg sahabat sejati tak boleh terpisah..

So, kalau uolls nak grab Vita C tu kena ambil kawan dia sekali ESP tue! 😍

Sbb diorg ni sama2 provide benefits dekat kita..
Sambil2 sihat tue boleh cantik sekali.. πŸ‘ΈπŸΌ

Vita C untuk repair skin texture, hilangkan sunburn, activekan collagen & cerahkan kulit secara naturally..

ESP(Energizing Soy Protein) pulak akan buat badan kita always bertenaga and sesiapa yang rasa nak tahan nafsu makan tu haaa inilah dia ESP..
Kulit pun boleh gebus tau makan ESP.

To those yang ada skin problem jerawat, parut jerawat , kulit kusam and dah apply apa2 product pun tapi still tak jalan jugak..

Haa tu maksudnya uolls kena rawat dari dalam tau! Kasi detox segala mak nenek toxins dalam badan tue dulu..

berminat? JOM PM SEKARANG!!
www.wasap.my/60193474266
.
.
.
FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop


Shaklee ID 1229335

You May Also Like

0 comments