TIPS MINUM AIR KOSONG

Salam & haii korang!! hari ni i nak sambung bebel pasal air kosong..
ehhh bukan laa bebel sangat pun, cuma nak share macam korang nak dapatkan 10 gelas sehari. Nampak macam banyak kan?? Tapi in shaa Allah kalau guna tips ni rase nya nak lebih gelas pun korang dapat minum.. hehee

๐Ÿ’ฆTips Minum 10 Gelas Air Kosong๐Ÿ’ฆ
 1)  1 gelas selesai bangun tidur

 2)  1 gelas setiap kali nak solat 5 waktu,, so korang dah dapat 5 gelas kan?

 3)  1 gelas sebelum dan selepas makan  utama korang ( breakfast, lunch, dinner) yg ni pun dah 6 gelas,, wowww ๐Ÿ˜

 4) ttime korang workout tu dah konpem dah habes 1 botol 500-700ml tu kan

Kalau korang follow tips 1-3 tu pun dah 12 gelas,, eh ehhh macam tak cayer kan? susah ke tak?? senang ke suaah?? heheee

Mulai esok mesti cuba taw!! Goodluck ๐Ÿ˜‰

Kulit cantik Badan cergas Minda cerdas ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ
.
.
.

FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop


Shaklee ID 1229335

You May Also Like

0 comments