SHAKLEE EFFECT : COLLAGEN


Jom baca perkongsian dari Hasifah Mohd Yusof, pengguna setia collagen. 

=========================================

Rata-rata bila jumpa Cip sekarang, mesti rakan-rakan tanya apa Cip makan. Sebab dulu kulit Cip mmg sgt bermasalah. Jerawat batu penuh satu muka. Setiap bulan, mesti ada yg sibuk naik tumbuh.

10 biji sebulan weh. Sakitnyaaaa. Sampai nak letak bedak pun pedih tau😭.

Sebenarnya 10 tahun Cip menderita dgn masalah jerawat. Dah macam-macam produk dan vitamin jenama lain yg saya cuba.

Tapi takde satu pun berkesan.

Rasa kena tipu pun ada. Tapi mungkin nasib manusiakan berbeza. Mungkin nasib aku berjerawat selamanya. Kulit huduh begini😢.

Rupanya tak..

Satu hari, selepas frust dgn beberapa jenama collagen antarabangsa, local dan jenama artis terkenal, Cip beli Collagen Shaklee.

Masa tu Cip takdelah percaya pun sb Cip dah tak yakin dgn Collagen ni. Secara teori saya tau collagen akan cantikkan kulit kita.

Tapi realitinya, susah nak dpt jenama yg mementingkan kualiti dan ketulusan dalam menghasilkan produk yang jujur.

Tapi... cuba sajalah.

Takde benda lain dah pun kan. Takkan nak biar saja kulit teruk macam ni. Malu nak jumpa org.

Teringin juga nak lawa.

Rupanya sangkaan saya meleset. 1 minggu lepas amalkan Collagen Shaklee ni, kulit saya makin lembap. Nampak lembut dan moist gitu.

Wow!!

Parut makin pudarrr😱

Kulit sekata.
Makin cerah dan gebu.

Pink pink pulak❤️❤️




Serius saya jatuh cinta dgn Collagen Shaklee.
Bila saya mula baca apa ingredient Collagen ni baru saya faham.

Jenama Shaklee letak 4000 mg Collagen asli yg bersaiz 1000 Dalton utk maxima kan penyerapan collagen dlm bdn.

Berbeza dgn jenama lain yg letak sikit2 saja collagen, lepas tu tak asli dan byk campuran gula, dan bersaiz terlampau besar utk diserap oleh bdn.

Rupanya saya makan collagen tapi jadi najis saja🤦🏻‍♀️.

Nasib baik diperkenalkan dgn Collagen Shaklee ni.

Sekarang kulit saya bebas cela dan sangat berseri. Tanpa mekap pun saya tetap konfiden nak berjumpa dgn org.

Happy sgt tau😊.

Korang kalau ada masalah kulit berjerawat atau kusam, boleh lah beli collagen dari saya bulan ni sempena promosi Collagen.

Saya bagi best price dan best servis kat you all👍🏻😊

Love yourself❤️
Kalau tak hargai diri sendiri, bagaimana org nak hargai kita.


Wajah terbaru Hasifah. Cantik kan? 


KLIK UNTUK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE!

Berminat untuk menjadi pengedar Shaklee dan sertai group Wonder & Great Team?

Anda boleh whatsapp Jura untuk belajar bisnes dan nikmati bonus bulanan.


FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop
YouTube channel : Syaheera Young Rockie
📲 0193474266 

You May Also Like

0 comments