Promosi Shaklee Januari 2018

Assalaamualaikum dan hai semua!!

Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah satu kita melangkah dalam tahun 2k18 ๐Ÿ’•

wahwahhh hebat-hebat eh azam korang.. setiap yang korang list kan tu sekali dengan I tau tumpang semangat. Ada yang nak kurus,, nak kawen.. nak beli handbag liplapp yang selama ni telan ayaq liuq kalau tengok harga.. tak kurang jugak ada yang nak travel ke negara asing,, mostly nak p Korea (fanatic K-drama ๐Ÿ˜„).. amboiii nak p cari Abam Kpop ke tuu..

Japp nak tanya..
Masing-masing dah start ke untuk capai azam yang korang list kan tu??

Apa pun azam korang satu pun takkan tercapai tau kalau korang belom start dari hari ni..
Hari ni taw.. hari ni..! (ok i sendiri pun terus bangkit)
yeahhhh!!!!!!

Btw I ada berita gembira kepada hakak hakakk abam abamm yang berazam untuk kurus secara sihat pada 2018 ni tau...

Promosi Bulan Januari
Haaa cik Omega Guard ni.. korang tahu tak Omega Guard Shaklee ni adalah minyak ikan yang terbaik..

Minyak ikan Shaklee ni sangat membantu mereka-mereka di luar sana atau awak yang tengah baca ni untuk kurangkan paras kolestrol di dalam badan tw.

Bahayanya kalau kolestrol menebal sebab ia akan memberi kesan kepada jantung. 

Bayangkan kalau kilang utama dalam badan korang tu rosak??

haa jadi..

I nak nasihat kan kat sini '' Sayangilah Jantung Anda"

Mencegah tu lebih baik dari merawat.

Mungkin lepas baca post ni ada yang terdetik insaf untuk jaga kesihatan jantung dengan mengawal paras kolestrol masing-masing mungkin. ๐Ÿ˜š

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Promosi Omega Guard
๐Ÿ’›5% diskaun 
๐Ÿ’œpembelian botol
๐Ÿ’špostage seluruh malaysia
๐Ÿ’™COD area Kuala Berang & Bukit Payong

#OMEGAGUARDPROMO
.
.
.
FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop
contact: 019347426




Shaklee ID 1229335



You May Also Like

0 comments