SET RADIANT MAMPU MENYERIKAN WAJAH ANDA




"kasih dengarlah..hatiku berbicara..ohh..ohh..kasih...izinkan diriku bertanyaaa..."πŸŽ§πŸŽΆπŸŽ€πŸ”Š.."slow2 sy nyanyi sambil jalan dekat suami..sampai kt depan dia terus dia tnya " haaa syg nak tnya apa??hahahha..tanyalah abg jawabkan..
.
.
.
Teruslah aku mulakan plan..hahaha
.mula-mula aku tanya.."abang,kalau lah..kalaulah abg boleh kawen 4 abg nk tak?muka dia time tu terkejut beruk..gila agaknye bini aku ni..hahahah..pastu dia jawab"tak nak lah syg,cukuplah syg sorg dalam hidup abg..eheh"terharu plak aku dengar..pastu aku tnye lagi" kalau abg tak nak kawen 4,syg nak 4 perkara ni boleh??" laju dia jawab" eh syg ni ,tak kan syg nk berlaki 4???" aku pon jawablah..bukan abg dgr dulu..sayang nk 4 hot item ni dalam #set_radiant_wng ni haaa...gosok dada jap laki aku..igt aku nk buat kerja gila..hahahahha
.
.
.
Esoknya...aku blik kerja lpas mandi duk lah depan meja solek haa..terkjut mak oiii..ade satu bungkusan yg diikat riben atas meja solek tu haa..aku pon bukalah..bila buka tu..korang tahu apa dalam dia??? Sy dpt set radiant tauu....huaaa..bestnye..sambil senyum aku laung "syg tq so much"..sje je aku laung kuat-kuat sebab tahu husband ade kt lua pintu bilik ni haaa...heheheh
.
.
.
Korang nak tahu tak apa rahsia set radiant ni??
Apa yang anda boleh dapat melalui SET RADIANT?? 

+ memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
+Merawat jerawat
+Menghilangkan jeragat
+menghaluskan pori
*mencerah dan gebukan kulit
+memudarkan PARUT
+Mengatasi masalah keguguran rambut +Membantu proses detoksifikasi
+Mengurangkan keradangan
+Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
+merapatkan keintiman wanita yang lepas beranak.
+menegangkan semula payudara yg dah kendur.


berminat jom pm sy 0193474266!!


FB : Syaheera Young Rockie
Instagram : @syaheerabeautyshop


Shaklee ID 1229335


You May Also Like

0 comments